Over ons

Cryptagon is een 100% Nederlands bedrijf, opgericht door bevlogen ondernemers en specialisten, die een gebruikersvriendelijke encryptie platform op de Nederlandse markt brengen dat ontworpen is om informatie over de gehele levenscyclus te beveiligen.

Dit sluit perfect aan op de moderne digitale economie én de strenge wettelijke kaders van de bescherming van persoonsgegevens die Europees vanaf 25 mei 2018 van kracht zijn (General Data Protection Regulation | AVG).

Cryptagon gebruikt daarvoor het encryptie platform Switch en producten om mail en bestandsuitwisseling te beveiligen en AVG-compliance aan te kunnen tonen van het Britse Egress Software Technologies. Dit bedrijf is al ruim tien jaar actief op het gebied van data beveiliging in Engeland en de VS en heeft inmiddels ruim 4 miljoen eindgebruikers.

Lees verder in onze bedrijfspresentatie

Veilig

We zijn bevoorrecht in Nederland te kunnen leven; in vrijheid en welvaart. Voor Cryptagon is vrijheid ook digitale vrijheid. De vrijheid om gegevens te kunnen delen met mensen voor wie het is bedoeld én de vrijheid om samen te werken met mensen over de hele wereld om mooie dingen met elkaar te bereiken.

Daarom willen we voorkomen dat vertrouwelijke informatie van uzelf en de mensen met wie u samenwerkt in verkeerde handen komt.

Gebruiksvriendelijk

Cryptagon stelt met Switch een laagdrempelig en gemakkelijk te gebruiken encryptie platform beschikbaar, waarmee uw organisatie snel het dataverkeer op een veilige manier kan beheren.

Dát is waar Cryptagon voor staat en wij Switch inzetten.

Lerende organisatie

De meta-data kan perfect worden gebruikt om de organisatie te laten leren in plaats van te blokkeren. Door een real-time audit trail kunnen de uitzonderingen worden gemanaged en past het informatiebeveiligingsbeleid steeds beter bij het werk in de organisatie.

Wie is wie bij Cryptagon

Het team van Egress en Cryptagon blijft permanent ontwikkelen en biedt gebruikers continu kennis en support op maat.

Axel van Drongelen

Axel van Drongelen, founder en CEO van Cryptagon

Strategie, productontwikkeling & channelmanager Europa

Huub Stiekema

Huub Stiekema, co-founder en CIO van Cryptagon

Informatiebeveiliging, integraties en advies

Paul Hanraets

Paul Hanraets, veel ervaring met het operationeel maken van mooie ideëen

Operationele processen en kwaliteit

Sake Prins

Sake Prins, accountmanager Cryptagon

Accountmanager

Mansi Gadhavi

Mansi Gadavi, pre-sales engineer

Pre-sales engineer (UK)

Zach Goodchild

Zach Goodchild, technical account manager

Technical account manager (UK)

James Sheldrake

James Sheldrake, technical security expert Switch

Technical enterprise expert Switch (UK)

Security architecten en programmeurs

Security architecten en programmeurs

Technologische ontwikkelingen en innovaties door 150 security architecten en programmeurs

Helpdesk en ondersteuning

Helpdesk en ondersteuning

De helpdesk is georganiseerd in de UK. U kunt deze Engels sprekende helpdesk bereiken: +31 20 225 3707 'druk 1 voor Technische support'.

Wat is Egress?

Egress Software Technologies is the leading provider of data security services designed to protect shared information throughout its lifecycle.

Offering Public Sector and Enterprise customers a portfolio of complementary services, the Egress Switch platform enables end-users to share and collaborate securely, while reducing the risk of loss and maintaining compliance. These award-winning integrated services include email and document classification, email and Pie encryption, secure managed Pie transfer, and secure online collaboration.

Certified by UK Government, Switch offers a seamless user experience, powerful real-time auditing and patented information rights management, all accessible using a single global identity.

Ik wil wel misschien bij Cryptagon werken

Wij zoeken regelmatig cyber security experts cyber security managers, functionarissen gegevensbeheer en top sales medewerkers. Interesse? Bekijk de vacatures en meld je dan hieronder aan.

We zijn blij dat je ons leuk vindt!!

Vul je gegevens in. Wij komen snel bij je terug.

De vacatures staan onder dit formulier.

Vacature Toelichting Per Nummer Tekst
Sales rep Cryptagon zoekt 2 software sales reps / DBM met bewezen trackrecord voor sales in MKB+ sector en lokale overheden. 1/11/2017 1 Open

Duurzaamheid van informatie

Duurzaamheid van informatie is een groot goed tegenwoordig en betekent dat informatie niet ongecontroleerd verdwijnt, gekopieerd wordt of gewijzigd. Teveel kwetsbaarheden, aanvallen en vergissingen leggen nu druk op een duurzame informatievoorziening.

Cryptagon wil in die lijn zoveel mogelijk mensen in hun dagelijkse werkzaamheden zo goed mogelijk van dienst zijn in het veilig deelnemen aan het digitale verkeer; zakelijk en in het privé leven

Met de kennis en ruime ervaring van Switch mag je van Cryptagon verwachten dat we een bijdrage leveren aan het publieke debat over veilig dataverkeer en – gebruik. We delen dan ook regelmatig onze kennis door middel van publicaties, webinars en spreekbeurten.

Cryptagon voor een duurzame informatievoorziening