Met Switch beheerst u het hele informatiebeveiligingsproces en kunt u classificeren, business rules implementeren, content gebaseerde encryptie toepassen, veilig informatie uitwisselen, integreren met O365 en andere mail platforms en heeft u real-time inzicht in de informatiestromen van uw organisatie.

Met Switch voldoet u op tal van punten technisch aan de moderne eisen van informatiebeveiliging en privacy (AVG 2018). Switch geeft u inzicht en real-time control op de hele levenscyclus van informatie binnen de organisatie.

Switch combineert het beste van alle toepassingen: technisch vooruitstrevend, gebruiksvriendelijk, één platform met meerdere security-producten en gedetailleerde audit log op uw informatiestromen.

Switch geeft u real-time inzicht en control op de informatiestromen in en uit uw organisatie. U bepaalt wat ontvangers met de informatie mogen doen: lezen, forwarden, printen of kopiëren. Van alle acties wordt een audit log bijgehouden.

Met Switch Vault heeft u direct inzicht in wat er met informatie gebeurt binnen uw organisatie en kunt u daardoor proactief business rules aanpassen. Informatiebeveiliging wordt een onderdeel van de lerende organisatie.