Switch in een oogopslag

Beveilig gegevens, deel informatie en ontwikkel samen te werken in een digtiale economie.

Omdat het zorgvuldig beveiligen van digitale communicatie tijdens de hele levenscyclus belangrijker is dan ooit, brengen we Switch op de Nederlandse markt, download.

Switch is een intelligente encryptie oplossing voor het effectief realiseren van volledig veilig digitaal verkeer (e-mail, grote bestanden uitwisselen, digitaal samenwerken) binnen en buiten je eigen organisatie. Switch heeft een zeer uitgebreide rapportage - en audit functionaliteit, waarmee de lifecycle van informatie real-time inzichtelijk gemaakt kan worden en de lerende organisatie faciliteert.

Switch kent wereldwijd ruim 4 miljoen (!) tevreden gebruikers bij zowel (zeer) grote als bescheiden organisaties. Switch werkt naadloos samen met o.a. Office365, Outlook en Google Apps.

Wij zijn van mening dat ook jouw organisatie voordelen kan hebben bij een waterdichte oplossing en helpt om soepel aan de nieuwste privacy wetgeving te voldoen.

Tot slot werken bij Cryptagon zeer ervaren mensen op het gebied van Cyber security en privacy en helpen jou graag met de realisatie van de verbetering

Switch versterkt het 'cyber' lerend vermogen