Onze klantreferenties

Complions: "Het Switch platform verzamelt meta-data over onze communicatie en geeft real-time de communicatiestromen weer, waarmee de AVG-compliance aangetoond kan worden."

Rechtspraak

Jonathan Boshell, IT Change Manager bij Cafcass, legt uit: "Elk jaar pleit Cafcass voor meer dan 125.000 kinderen en jongeren in familierechtbanken in heel Engeland. De aard van dit werk betekent dat we vaak te maken hebben met gevoelige informatie waarvan we niet willen dat het in verkeerde handen valt. Maatregelen, zoals beveiligde postdiensten zijn al geruime tijd beschikbaar. Echter, we versturen meer en meer informatie per e-mail, omdat dit sneller en gemakkelijker is voor de families en bureaus waarmee we werken. Het helpt ons ook compliant te zijn met de “Digital by Default Service" van de overheid.

Peabody is in zee gegaan met Egress Software Technologies en gebruikt Switch secure email en large file transfer.

Download deze successtory

Softwareleverancier

Complions: "Het Switch platform verzamelt meta-data over onze communicatie en geeft real-time de communicatiestromen weer, waarmee de AVG-compliance aangetoond kan worden."

Complions is in zee gegaan met Cryptagon en maakt gebruik van Switch Classificatie, Switch Secure Email en Secure Vault om veilig met klanten over de AVG te kunnen communiceren.

Er wordt nog aan de succestory gewerkt

Woningbouwcorporatie

Als een organisatie riskeerden we de controle over onze gevoelige gegevens te verliezen," legt Mark Nicholls, hoofd technische oplossingen en beveiliging, uit. "We konden niet bijhouden wat er met de gegevens gebeurde omdat we geen auditcapaciteit hadden. Daaraan toegevoegd, vonden gebruikers het vorige systeem omslachtig te gebruiken wat leidde tot het feit dat mensen begonnen met het gebruik van alternatieve oplossingen, zoals Dropbox, persoonlijke e-mail en USB sticks. “We riskeerden een groei van 'schaduw IT' oplossingen die we als organisatie niet verstrekten en ook niet ondersteunden.

Peabody is in zee gegaan met Egress Software Technologies en maakt gebruik van Switch Workspace om veilig te kunnen samenwerken.

Download deze successtory

Switch Email en Document Classificatie
Met dit product wordt het informatie beveiligingsbeleid omgezet naar classificaties die daarna automatisch worden toegepast. Naadloos geïtegreerd in Office producten en andere mail clients.
Switch Secure Email en File Transfer
Met dit product worden op basis van de: classificatie, de DLP temen en de business rules, op een veilige manier bestanden met anderen gedeeld. Met Switch Secure Vault krijgt u inzicht in de dataflow.
Switch Insider Threat Protection
Voorkom dat je een mail stuurt met geclassificatie naar de verkeerde persoon. Het gebeurt maar al te vaak dat je te snel klikt en doorstuurt. Dat voorkom je met Threat Protection

5.000.000 eindgebruiker zijn dik tevreden met Switch